Preparati za njegu nogu

Parasoftin čarape za piling

Informacije

Parasoftin čarape za piling predstavljaju inovativno riješenje koje pruža intenzivnu i ugodnu njegu kože stopala.

Ovisno o oštećenju kože stopala, sastojci Parasoftina omekšavaju grubi sloj kože i skidaju zadebljanu kožu. AHA/BHA kiseline učinkovito stimuliraju regeneraciju kože i proces obnavljanja. Složeni ekstrakti (ekstrakt meda i biljaka: kaktusa, kruške, marakuje, limuna, grožđa i ananasa), urea i alantoin hidriraju suhu kožu i održavaju regeneraciju i rekonstrukciju kože te zaglađuju i omekšavaju kožu.

Uporaba

Upotreba: Prije primjene uklonite lak za nokte i nakit sa stopala i gležnjeva. Pažljivo prerežite pakiranje i ravnomjerno rasporedite tekućinu u čarapama. Kako bi vam bilo udobnije, stavite tanke pamučne čarape preko čarapa za piling. Ostavite čarape na stopalima 60-90 minuta. Nježno isperite stopala vodom i sapunom.

Proizvod je namijenjen samo za jednokratnu uporabu. Primjenjuje se po potrebi, ali ne ćešće od 30 dana nakon svake primjene. Ljuštenje kože stopala može započeti otprilike između 4. i 7. dana nakon primjene, a potpuna se regeneracija događa obično nakon 7 do 12 dana.

Upozorenja

Proizvod je napravljen isključivo za upotrebu na stopalima. Ne smije se koristiti na drugim dijelovima tijela. Izbjegavajte primjenu na iritiranoj, osjetljivoj ili ozlijeđenoj koži. Nemojte koristiti u slučaju preosjetljivosti na bilo koji od sastojaka proizvoda. Pacijenti s dijabetesom, gljivicama na stopalima i ekcemom ne smiju koristiti proizvod.

Prije upotrebe, isprobajte malu količinu proizvoda na koži kako biste isključili mogućnost alergijskih reakcija. U slučaju osipa, iritacija kao što je peckanje, svrbež ili crvenilo na mjestu primjene, prekinite s upotrebom proizvoda.